Dječji sajam

Katarinski sajam i ove godine nudi poseban program za djecu u sklopu Dječjeg sajma. Ovaj program počinje 19. studenog u 16,30 u Dvorani Vijuš u Slavonskom Brodu. U sklopu aktivnosti koje će se izvoditi, nastupat će Plesni Studio Triumph s koreografijom Cats, a nakon njih počinje kazališna predstava Dječjeg kazališta Ivana Brlić – Mažuranić. 

Ali to nije sve od aktivnosti za djecu. U sklopu Gastro manifestacije Kuhajmo Slavonski, prvog dana sajma u Dvorani Vijuš organizirane su razne kuharske radionice za djecu u suradnji s Hotelom Art. Djeca će kroz radionice: Svako jutro jedno jaje organizmu snagu daje, povrće i voće na dječji način, Kolači bolji od bakinih, naučiti osnovne stvari o kuhanju i spremanju dječjih specijaliteta.

Poseban gost – Medvjedić LinoPoseban gost Katarinskog Sajma je i poznati Medvjedić Lino! U četvrtak, 19. studenog, u Dvorani Vijuš!

Posted by Katarinski sajam on Saturday, November 14, 2015

Na kraju radionica, održat će se u suradnji s Podravkom, Lino kuhinja gdje će poznati Medvjedić Lino zabavljati i animirati djecu kako bi napravili što ukusnija jela.

Pozivamo sve roditelje da dovedu djecu na ove događaje!
Katarinski sajam logo

PRATITE NAS: