Sportski Brod - Power Body i Fitness Flow

Za sportski dio Katarinskog sajma su zaslužni izlagači iz POWER BODY TRENING ARENE i FITNESS CENTRA FLOW. U daljnjem tekstu ćemo predstaviti što nude ovi mladi i ambiciozni izlagači koji čine #sportskibrod.

POWER BODY TRENING ARENA

…je prvi fitness centar u Slavonskom Brodu koji je napustio klasičan oblik treninga po spravama i bazira se isključivo na radu sa slobodnim utezima (šipkama, kettlebellima, bučicama, suspenzijskim trakama, medicinkama…) te vježbama s vlastitim tijelom. Zašto su napustili klasičan oblik treninga? Naše tijelo je stvoreno da se kreće u svim pravcima, da podiže teške predmete, da skače, puže, provlači se, pa zašto bi mu to uskratili.

Programi u ponudi su bazirani na vježbama s kettlebellom (girja), vlastitim tijelom i suspenzijskim trenažerima (TRX, karike) – KETTLEBELL. Naučit će vas svaku vježbu sa kettlebellom i nakon što sve naučite čeka vas prava zabava. program koji se bazira na metodama za razvoj aerobnih i anaerobnih sposobnosti ( vašoj kondicijskoj sposobnosti ) te mišićnoj izdržljivost je CONDITIONING kod kojega zbog načina provođenja treninga dolazi do gubitka masnog tkiva brže nego kod ostalih programa.

Program koji se bazira na metodama powerliftinga, weightliftinga, pliometrijskog treninga, treninga brzine i agilonsti te treninga izdržljivosti se naziva ZEČEVI te je inačica sve više popularnog „CROSS“ treninga. U zečevima se radi SVE (snaga, brzina, kondicija, stabilnost, izdržljivost) jer je cilj razvoj svake od fitness komponenti. Rezultat – bit ćete jači, brži, izdržljiviji te atletski građeni. Sve koji se žele zabaviti s powerliftingom, strongmanom i bodybuildingom su adekvatno nazvani – MEDVJEDI. Program se bazira na razvoju jakosti, snage i mišićne izdržljivosti. Ovo je program za sve koji žele biti jači, snažniji te povećati svoju mišićnu masu. No, nemojte se zavarati, i u ovom programu ćete gubiti masno tkivo.

FITNESS CENTAR FLOW

…čine troje prijatelja koji su usmjereni na ljubav, hrabrost, promjena, jednostavnost –FLOW. Biti dovoljno hrabar da učiniš ono čega se najviše bojiš!

Od ideje do realizacije, od straha do hrabrosti. Troje prijatelja žele promjenu, ne znaju odakle krenuti i odluče krenuti od samih sebe. Mihaela, Martina, Dražen su pobijedili mnoge strahove i učinili nešto za sebe te ne planiraju stati! Cilj im je ohrabriti druge ljude, pokazati im kako je sve što ikada požele moguće – ako su hrabri i doista žele to. Pomoći nekome promijeniti životne navike na bolje i zavoljeti sebe – nema ljepšeg poklona od toga.

Programi koje imaju u ponudi su: Warriors, Ground Force Method, GFM Gold, Aerobik, Zumba, Dance Flow, Booty Alert, Pilates i Timovi. Naglasak stavljaju na Ground Force Method, program koji vraća pokret izgubljen modernim načinom života. Uz navedene programe svojim članovima omogućavaju besplatni trening Happy Feet i Stretching.

Rasti. Inspiriraj. Prepusti se.

Katarinski sajam logo

PRATITE NAS: