Kuhajmo slavonski

Kao i proteklih godina, u sklopu Katarinskog Sajma se održava Gastro manifestacija “Kuhajmo slavonski” koja se pokazala kao iznimno zanimljiv sadržaj posjetiteljima. Ove godine se povećava broj aktivnosti i održava se kroz sva četiri dana Katarinskog sajma. Program manifestacije je sljedeći:

U četvrtak 19. studenog, je Dječji gastro dan. Od 17,00 do 19,00 sati se održavaju kreativne i zabavne dječje kuharske radionice s raznim temama. Najveću pozornost će vjerojatno izazvati poznati Lino iz Podravke. Sve radionice će voditi profesionalni kuhari.

U petak, tijekom cijelog dana će biti ponuda slavonskih jela i kuhinje na moderan način. Raznovrsna ponuda će uključivati sarmu, čobanac, knedle i mnoga druga jela karakteristična za Slavoniju. Od 18,00 sati predstavit ćemo Svečanu slavonsku trpezu – veliki prodajno izložbeni stol s tradicionalnim slavonskim jelima koja će profesionalni kuhari pripremiti od namirnica članova klastera Slavonska košarica.
Subota je rezervirana za prvo kolo Hrvatskog kuharskog kupa – takmičenje profesionalnih kuhara. Deset ekipa se natječe u spravljanju jela u tri kategorije.
U nedjelju, od 14,00 do 16,00 sati, bit će organiziran Show Cooking – niz kuharskih dvoboja i natjecanja ekipa u koje će biti uključeni profesionalni kuhari i osobe iz javnog života.
Za kraj, u 16,00 sati će se proglasiti pobjednici i bit će moguća degustacija jela.
#BudiDio Katarinskog i posjetite nas u Dvorani Vijuš s nikad bogatijim programom!
Kuhajmo_slavonski_1
Kuhajmo_slavonski_flyer_2
Katarinski sajam logo

PRATITE NAS: