HŽ Putnički prijevoz odobrava popust od 40% od redovne prijevozne cijene, u 1. i 2. razredu svih redovnih vlakova na udaljenosti većoj od 25 kilometara, za sve posjetitelje manifestacije koji dolaze iz cijele Hrvatske.

Blagajne i vlakopratno osoblje u vlaku ispostavljaju prijevozne karte po navedenoj povlastici putnicima koji izjavljuju da putuju na navedenu manifestaciju, a stvarnu osnovu povlastice predstavljalo bi ovjerovljenje žigom na poleđini prijevozne povratne karte na informacijskom mjestu održavanja, na što će se putnike upozoriti prilikom ispostavljanja prijevozne karte. Ovjerovljenje prijevozne karte kontrolirat će vlakopratno osoblje vlaka u povratku.

Prodaja karata putem interneta

Aplikaciju HŽPP karte besplatno preuzmite iz trgovina aplikacijama. Putem internetske stranice možete kupiti karte za sve relacije u unutarnjem prijevozu. On-line kupnja karata i rezervacija praktična je i jednostavna. Odaberite polazni i odredišni kolodvor, datum i vrijeme polaska te broj putnika. Karte možete rezervirati i kupiti jednostavnim unosom potrebnih podataka i platiti ih karticama American Express, Visa, MasterCard, Diners i Maestro.

Kupljenu kartu možete ispisati ili je jednostavno na pametnom telefonu pokazati kondukteru/kontroloru. Informacije i pomoć pri kupnji karte putem internetske stranice/aplikacije za pametni telefon možete dobiti pozivom na brojeve telefona  060 333 444 (cijena poziva iz fiksne mreže je 1,74 kn/min, a iz mobilne 2,96 kn/min, HT d.d.), 01 3782 583 i  *VLAK*8525 cijena poziva iz mobilne mreže jednaka je cijeni poziva prema fiksnoj mreži operatera), kao i putem e-maila informacije@hzpp.hr u razdoblju od 5 do 23 sata.

 

Katarinski sajam logo

PRATITE NAS: