Posljednji dan Katarinskog sajma je bio dan zahvala i nagrada. Od početka programa su se uručivale nagrade i uahvalnice najzaslužnijim pojedincima koji su na bilo koji način doprinijeli organizaciji jubilarnog 20. Katarinskog sajma. U maloj Dvorani Vijuš su se organizirala Kulturno umjetnička društva koja su okupila velik broj posjetitelja. I vidjelo se koliki broj ljudi još uvijek uživa u tradicionalnoj slavonskoj glazbi i plesu.

Mladi brodski plesači i plesačice iz Sportsko – plesnog kluba “Top Dance” su svojim plesnim akrobacijama pokazali zašto su uvijek u vrhu u svim natjecanjima u kojima nastupaju. U isto vrijeme, u restoranu Dvorane se odvijao Kuharski Show. Pobjednici ovog zanimljivog događaja bili su Gradonačelnik Duspara i Tihomir Krijan, glavni kuhar Htela Art, koji su za samo koji bod ostali ispred Župana Marušića i Anite Vačić iz Razvojne Agencija Grada Slavonskog Broda. A pred sam kraj svečano su uručeni darovai Katarinama, Katama i Katicama.

Katarinski Cooking ShowZa sve koji ste propustili kulinarsko natjecanje Gradonačelnika Duspare, Župana Marušića i naše Anite s profesionalnim kuharima, evo kako je izgledao Cooking Show! 🙂

Posted by Katarinski sajam on Sunday, November 22, 2015

Na prvom brodskom festivalu piva posjetitelji su mogli uživati i u novim Craft pivima koji su pristigli tijekom posljednjeg dana sajma. A na samom kraju ovog odličnog festivala, uručene su zahvalnice svim zaslužnima za ovu zahtjevnu organizaciju. Zahvaljujemo svima na sudjelovanju i pomoći u organizaciji Katarinskog sajma. I zahvaljujemo svim posjetiteljima što su bili dio Katarinskog Sajma.

Nadamo se da ste uživali i vidimo se sljedeće godine!

Katarinski sajam logo

PRATITE NAS: